Açık

ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

11.09.2015
Kırıkhan Belediyesi Üst Yapı parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un büyük önem verdiği üst yapı ilçemizin ana sorunudur. Bunu kesin olarak çözmek için üst yapıya çok büyük önem vermekteyiz. Mahallelerimizin büyük bir bölümünü parke taşı ile döşerken ana arterleri asfaltlama yapmaktayız. Bu çalışmaları kendi imkânlarımızla yerine getirmekteyiz. Amacımız halkımızın yaz ve kış ulaşım sorununu çözerek şehirleşmede bir adım daha ileri gitmektir. Vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözerek daha rahat ortamda hareket etmelerini sağlamaktır söyleminde bulunarak bugünkü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
– Fen işleri müdürlüğü ekipleri büyük özveri ile üst yapı çalışmalarını yerine getirmektedir. Bahçelievler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet ilk ve ortaokulu yanı asfaltlandı ve hız kesici bariyer döşendi.
– Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi asfaltlama çalışması başlandı.
Çankaya Mahallesi 3’Nolu sağlık ocağı ile Aydınlı Mahallesi arası Kaldırım çalışması yapılıyor.
408 Evler Mahallesi Yeni Çarşı caddesine Kilit Taşı Yapımına başlandı.
Fatih Mahallesi Aksemsettin Sokak Kilit taşı çalışması devam ediyor.
Kurtuluş Mahallesi Karataş Sokak ve Yunus Emre Caddesi Asfaltlaması bitti.
Yeni Giriş Anayolu ile 6. Caddede asfaltlama çalışması başlandı.
Mezbahane yanı mal pazarında At barınağı yapımına başlandı. İlçemizdeki at besicilerinin atları ile başıboş atlar burada barındırılacaktır.
Parke ve asfaltlama çalışması Fen işleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan planlama doğrultusunda rutin olarak devam edip ilçemizin üst yapısı bitene kadar devam edecektir.
İlçemizin her noktasında hizmetlerimiz ve çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir.
Hizmetlerimizle ilçemizin her noktasında var olarak hizmetlerimizde fark oluşturacağız.
Sizinle birlikte daha iyi, daha güzel bir Kırıkhan için çalışıyoruz.