ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

10.09.2015
Kırıkhan Belediyesi Üst Yapı parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un büyük önem verdiği üst yapı ilçemizin ana sorunu olup bunu kesin olarak çözmek için üst yapıya çok büyük önem vererek mahallelerimizin büyük bir bölümünü parke taşı ile döşeme çalışmaları kendi imkânlarımızla yerine getirmekteyiz. Amacımız halkımızın yaz ve kış ulaşım sorununu çözmek olup daha rahat ortamda hareket etmelerini sağlamaktır.
– Fen işleri müdürlüğü ekiplerince Bahçelievler Mahallesi 521. Sokakta asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
– Fatih Mahallesi 413. Sokakta Parke Taşı döşeme çalışması bitti, bir alt çıkmaz sokakta Parke Taşı Döşeme Çalışmasına başlandı.
– Yine Fatih Mahallesi Aksemsettin Sokakta Asfaltlama calismalari icin stabilize calismasi yapiliyor
– Kamberlikaya Mahallesinde Parke taşı döşeme çalışmalarına başladı
Parke ve asfaltlama çalışması Fen işleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan planlama doğrultusunda rutin olarak devam edip ilçemizin üst yapısı bitene kadar devam edecektir.
İlçemizin her noktasında hizmetlerimiz ve çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir.
Hizmetlerimizle ilçemizin her noktasında var olarak hizmetlerimizde fark oluşturacağız.