Gök Gürültülü

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173 KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KIRIKHAN’DA TÖRENLERLE KUTLANDI

10 Nisan 2018 Salı günü düzenlenen kutlama törenlerine, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle muhtarları, Kurum ve Daire amirleri, STK’larının temsilcileri, Şehit aileleri ve basın mensupları katıldılar.
Tören saat 10.00’da ilçe emniyet müdürü Mustafa Özkan’ın Cumhuriyet alanında Atatürk anıtına çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Buradaki törenin ardından Kırıkhan Şehitliği ziyaret edilerek, Şehitlerimiz için Kur’anı Kerim okunup dualar edildi ve ardından İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret edip karanfil bırakıp şehit ailelerine çiçek verdiler.
Şehitlik programının ardından Başkan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Ziyarette kısa bir açıklamada bulunan Başkan Yavuz ;
“Öncelikle 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana milletimizin huzur ve düzeninin bozulmaması, güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, bu mesleği icra ederken yaralanan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.
Emniyet güçlerimiz devletimizin, milletimizin, varlığımızın teminatıdır. Ulus olarak kendilerine minnettarız. Bu duygu, düşünce ve inançla Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, nazik ziyaretten dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim Kuruluna, Ak Parti Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti.