Açık

TÜM MAHALLELERİMİZİN TOZLU VE ÇAMURLU YOLLARI SONA ERECEKTİR.

24.08.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar hizmetlerimizle ilçemizin tüm mahallerinde var olup halkımızla bir araya gelerek bütünleşip desteklerini hep hissettim biz hizmetlerimizle var olup ilçemizin sorunlarını öncelikli sırasına göre çözmek azmindeyiz söyleminde bulundu.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ilçemizin 73 mahallesinin her noktasında hizmetlerimiz planlanan program şeklinde fen işleri müdürlüğümüz ile muhtarlıklar müdürlüğümüzün koordineli bir şekilde çalışması ile ulaşımda zirveye ulaştı. Amanosların eteklerindeki bütün mahallelerimiz ile birlikte fenk yolu bitirilmiş olup suriye sınırında bulunan mahallelerimde devam etmektedir amacımız bütün mahallelerimizin yollarını parke taşı ve asfaltlama yaparak toz ve çamur deryasından kurtaracağız. Söylemi ile bu gün karamankaşı, torun, pektaşlı mahallelerimizde parke çalışmalarımız hızla devam ederken muratpaşa mahallemizde asfaltlama çalışması devam etmektedir. bu mahallelerimiz de de diğer mahallelerimizde yaptığımız gibi bütün yollarını yapıp hizmet kervanımız devam edecektir dedi.