TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ARAÇ TAKVİYESİ

14.12.2015
Başkan Ayhan Yavuz, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Kül Toplamaya Ek Araç Takviyesi Yaptı…
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Şehrimizin Daha Temiz Ve Sağlıklı Kalması İçin Kömür Küllerinin Çevreye Gelişigüzel Atılmaması Hususunda, Halkımızı Temizlik Personellerimize Yardımcı Olmaya Davet Ediyor”
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, halkımızın evlerinde kullandığı kömür küllerinin çevreyi kirletmeyecek şekilde çuvallar içerisine konularak dışarıya bırakılması için halkımıza çağrıda bulundu.
Başkan Ayhan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kış aylarına girmemiz ve havaların soğumasıyla birlikte ilçemiz genelinde ısınma amaçlı olarak kullanılan odun ve kömür küllerinin çevreyi kirletmeyecek ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde gelişi güzel atılmaması ve çuvallar içerisine konularak çöp konteyneri yanlarına veya müsait olan duvar diplerine Temizlik işleri personellerinin alabileceği bir şekilde bırakılması hususunda halkımızı ve kamu kurum kuruluşlarımızı daha duyarlı davranması için çağrıda bulunuyoruz.
Bu amaçla biz de Belediye olarak ilçemizin daha temiz kalması ve halkımızın sağlığının korunması amacıyla Temizlik işleri müdürlüğümüz bünyesine talimatlarımız doğrultusunda yapılan çalışmalara ek ilave tedbir olarak, mevcut araç ağımıza 3 traktör ve 1 kül kamyonu takviyesi daha yaptık.
Halkımızın bu konuda daha duyarlı davranmasını ve belediye temizlik ekiplerimize bu hususta yardımcı olmalarını bekliyoruz.

IMG-20151214-WA0003

IMG-20151214-WA0004