TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJEMİZ KAPSAMINDA OKULLAR TEMİZLENİYOR

04.09.2015

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Temiz Okul Sağlıklı Okul projesi kapsamında 2015 – 2016 Eğitim öğretim yılının 28 Eylül de ilk ders zilinin çalmasıyla başlayacak olan ilk orta ve lise okullarımızın temiz ve hijyenik bir ortamda başlaması için temizlik işleri müdürlüğüne talimat verdi. Başkan Ayhan Yavuz Temiz Okul, Sağlıklı Okul projesi kapsamında okullarımızın temizliği cumartesi, Pazar günleri dâhil olmak üzere devam etmektedir. Amacımız Öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı sınıflarda, hijyenik bir ortamda ders başı yapmalarıdır. Öğrencilerimizin sevinç, coşku ve özlemle beklediği okullarımızın açılması yaklaşırken temizlik işleri müdürlüğü özel ekip ilçemizdeki bütün ilk orta ve lise okullarımızı bir planlama doğrultusunda temizliyor. Okullarımızın iç dış alanı temizlenerek temiz bir ortam oluşturarak eğitim öğretime hazır hale gelmektedir.
Böylece Okullarımızda zil çaldığında öğrencilerimiz temiz hijyenik bir ortamda ders başı yapacaklardır.
Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, yoğun faaliyet göstererek cumartesi Pazar günleri dâhil olmak üzere okullarımızın temizliğine devam etmektedir. Beyazıt Bestami Teknik ve Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Muhammet Çalışlar ve Ortaokulları alan temizliği ile birlikte temizlenerek yapılarak eğitim öğretime hazır hale gelmiştir. İlçemize bağlı bütün Okulların temizliği belirli bir sıraya konularak temizlik çalışmaları devam edecektir. Temiz toplum eğitimli toplum okul sıralarında başlar. Hepimiz vatandaş olarak okullarımıza sahip çıkarak katkı sağlamaktayız.
Temiz Sınıf Temiz Okul, Temiz Okul Sağlıklı Okul projesi hayat buluyor.IMG-20150902-WA0013

IMG-20150902-WA0014