Açık

ŞEHİT HURŞİT UZEL İMAM HATİP ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ TEMALI ETKİNLİK

Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulunda 15 Temmuz Temalı etkinlik düzenlendi.

17.10.2016 Pazartesi günü Okul müsamere salonunda düzenlenen etkinliğe Kırıkhan Kaymakamı Hasan Hasan Gözen, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça ile yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan ile birlikte okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Etkinlikte 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında ve sonrasında yaşananlar ekrana yansıtılırken halkımızın darbe girişimine karşı verdiği mücadele salondan büyük alkış aldı.

Başkan Yavuz etkinlik sonrası yaptığı açıklamada;
“15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu adını alan okulumuzu ziyaret ederek, Okul Müdürü Ömer Şen, Müdür Yardımcısı Zafer Aydın ve okul öğrencilerimizin birlikte hazırlamış oldukları 15 Temmuz Darbesi temalı etkinliği izledik. Halkımız her zaman milli iradenin yanında olmuştur. Bundan sonrada Milli İradenin devam etmesi için elinden geleni yapmaya devam edecektir. Çünkü bunu biz 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde gördük ve canlı canlı hep birlikte yaşadık. Hem Türkiye’mizin hem de Kırıkhan halkının darbe girişimine karşı verdiği tepki ve yaptığı mücadele takdire şayandır. Tüm halkımıza darbe girişimine karşı dik bir duruş sergileyerek, milli iradeye destek verip, canları pahasına darbe girişimine karşı mücadele etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah bizlere bir kez daha böyle olayları yaşatmasın ve göstermesin” dedi.

Yapılan etkinlik sonrası şehitlerimizin ruhlarına dualar edilerek, öğrencilerle birlikte yemek yenildi ve öğrencilere Kur’anı Kerim hediye edilmesiyle etkinlik son buldu.

_dsc1103

_dsc1104