Sanatçılardan Sınırın Sıfır Noktasında Mehmetçiklerimize Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri PKK-PYD, DEAŞ’a yönelik Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gelen ve diğer sınır ilçelerini de ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral veren sanatçılar, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte, Reyhanlı’da uyuduğu sırada evlerine düşen roket nedeniyle şehit olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar’ın okuduğu Tayfur Sökmen Lisesini ve Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden sanatçılar, daha sonra Reyhanlı’ya ilk roketin düştüğü bölgede esnafla bir araya geldi.

Vatandaşlar kendilerini ziyaret eden sanatçılara yoğun ilgi gösterirken burada vatandaşların duygularını dinleyen sanatçılar onlarla hatıra fotoğraf çektirdiler. Sanatçılar daha sonra Reyhanlı’ya bağlı Davutpaşa Mahallesi’ne giderek, mahallede çoban olan Bekir Şanverdi tarafından Mehmetçiklere moral olması amacıyla yapılan dev Türk bayrağını inceledi. Şanverdi’den dev bayrağı nasıl yaptığını dinleyen sanatçılar daha sonra Hassa’ya geçti. Hassa’da Mehmetçiklerimize moral veren sanatçılar ziyaretin ardından ilçeden ayrıldılar.
Hatay’ı ziyaret eden Sanatçıların arasında Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin yer aldı.