SAKARYA AKYAZI’DAN GELEN MUHTARLARDAN MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK ZİYARETİ

Sakarya ilimiz Akyazı ilçesinden gelen 32 kişilik Muhtar heyeti, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere ilçemize ziyarette bulundular.
Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere Sakarya ili Akyazı ilçesinden gelen 32 kişilik Muhtar heyeti önce Kırıkhan Kaymakamlığına ziyarette bulunarak vatandaşlarımızın toplayarak askerlerimize gönderdiği malzemeleri Kaymakam Erkayıran’a teslim ettiler. Ardından da Bayezıd-i Bistami Hz Türbesinde operasyonla ilgili canlı yayınlarını sürdüren A Haber ile TVNET Televizyonlarına da ziyarette bulunarak başarı dileklerinde bulundular.
Akyazı Muhtarlar heyeti Bayezıd-i Bistami hz.Türbesinde ortak olarak düzenledikleri basın bildirisinde; “Bizler Türk halkı olarak her zaman askerlerimizin yanındayız. Gözümüz, kulağımız, kalbimiz her an Mehmetçiklerimizle birlikte atıyor. Ordumuzu hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Zeytin Dalı operasyonlarında Canlarını verip Şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan (c.c) rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca, operasyonlar da yaralı olan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz” dediler.
Başkan Yavuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;”Akyazı Muhtarlar Derneği heyetine Mehmetçiklerimize göstermiş oldukları anlamlı destek ve moral ziyareti nedeniyle teşekkür etti.