PAZAR ALIŞVERİŞİNDE ÇANTASINI KAYBEDEN VATANDAŞIN YARDIMINA KIRIKHAN ZABITASI YETİŞTİ

03.05.2017
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, pazaryerinde alışveriş yaptığı sırada çantasını kaybeden Halime Ersoy adlı kadının imdadına zabıta ekipleri yetişti.
Alınan bilgiye göre, Halime Ersoy adındaki bayan, Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giderek ilçe merkezindeki pazar yerinde alışveriş yaparken çantasını kaybettiğini bildirdi.
İçerisinde 400 TL para bulunan çanta, bir vatandaş tarafından bulunarak Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zabıta ekipleri içinde kimlik kartı ve 400 TL para bulunan çantanın sahibiyle irtibat kurarak çantayı sahibine teslim etti.
Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum yaptığı açıklamada, “Vatandaşın alışveriş yaparken düşürdüğü çantanın Zabıta ekiplerinin gayretleri sonucunda kısa sürede bulunduğunu belirterek, “İçerisinde 400 TL para bulunan çantayı sahibine teslim ettik.” dedi.
İçerisinde 400 TL’si bulunan çantasına kavuşan Halime Ersoy ise Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek insanlık ölmemiş, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM