PARLAK OTEL BEYAZ BAYRAK TÖRENİ

PARLAK OTEL BEYAZ BAYRAK ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
13.10.2015
Kırıkhan Belediyesi tarafından yürütülen Beyaz Bayrak projesi kapsamında 3. Ödül Parlak Otele geniş bir katılımcı kitlesi eşliğinde verildi.
Kırıkhan Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Kurter ve Uğur Polat, Kırıkhan Ticaret Ve Sanayii Odası başkanı Halil İbrahim Cesur, Esnaf Kredi Ve Kefalet koop. Başkanı İsmail Toklucu, Kasaplar ve Lokantacılar odası başkanı Ali Çaydan, Kırıkhan İlçe Tarım Müdürü Ali Temizkan Ve birçok davetlinin katıldığı törende Konuşma yapan Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurter ‘’ İlçemizde Kısıtlı sayıda işletmede yer alan Beyaz Bayrak ödülünün tüm ilçe geneline yayılmasını temenni ediyorum ve halkımızın da Beyaz Bayrak alan işletmeleri tercih etmeleri gerektiğine inanıyorum’’ dedi. Konuşmaların ardından Parlak Otel yetkilisi Erdoğan Parlak’a ödülü Kırıkhan Belediye Başkan yardımcıları ve Diğer katılımcılar tarafından takdim edildi.