Parçalı Bulutlu

“ÖZKAN SPOR CENTER İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan halkının yüzme ve sportif ihtiyaçlarını gideren Özkan Spor Center, Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın katılımıyla birlikte törenle açıldı.
Bilim Hastanesi karşısı Öğretmen evi sokakta, Kapalı yüzme havuzu, Fitness, Aerobik, Plates, Sauna-Buhar odası ve Türk hamamının bulunduğu Özkan Spor Center’in açılışına; Ak Parti Hatay Milletvekillerimiz Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Belediye Başkanlarımız Ayhan Yavuz ve Hüseyin Şanverdi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Medya mensupları, çok sayıda davetli ve vatandaşlarımız katıldı.
Özkan Spor Center’i gezen milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız ve davetliler, böyle güzel bir tesisi Kırıkhan’a kazandırdıkları için tesis sahibi Mehmet ve Yusuf ÖZKAN beylere teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.