ÖĞRENCİLERİMİZ ÇANAKKALE RUHUNU YAŞAMALARI İÇİN ÇANAKKALE’YE GÖNDERİLDİ

06.05.2016
Kırıkhan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının ortaklaşa olarak, Çanakkale Zaferinin 101.yıl dönümü dolayısıyla;”Çanakkale Ruhunu Yaşama Gezi Turu” etkinliğinde ilçemiz okulları öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 156 kişilik grubu, Çanakkale’ye gönderdi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen uğurlamaya, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İsmail Sarıkaya katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “İlçemiz okullarında öğrenim gören 156 öğrencimizin Çanakkale Ruhunu yerinde görüp ve yaşayarak, tarih bilinçlerini geliştirmeleri ve geldikten sonra, arkadaşlarına gördüklerini, yaşadıklarını ve duygularını aktarmalarını sağlamak amacıyla “Çanakkale Ruhunu Yaşama Gezi Turu” etkinliğinin ikincisini düzenledik. Umarım bütün öğrencilerimize önemli katkılar sağlar ve Vatanımızın ne denli zor şartlar altında kurtulduğunu benliklerine yazarak tarih şuurunu geliştirirler. “dedi.