OFF ROAD YARIŞLARINDAN HATAY EKİBİMİZ KUPALARLA DÖNDÜ

17.07.2017
15-16 Temmuz tarihlerinde Niğde’de Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Niğde 1.Offroad yarışlarında S1 klasmanında İskenderun Offroad Kulübünden (İSKOFF) 2 araç katıldı.
Yarışlara katılan 2 araç Hatay ekibi büyük bir başarıya imza atarak 1.lik ve 4.lük kupası kazanarak Hatay’ın gururu oldular. Otuza yakın Offroad Kulübünün katıldığı ve ellinin üzerinde sporcunun katıldığı Niğde’de ki yarışta kıyasıya bir mücadele verildi. İlimizi temsil eden İskenderun Offroad Kulübü üyelerinden Pilot Murat Sever ile Co-pilot Önder Keskin özel yapım (KIRBAÇ) araçlarıyla 1.lik kupası, Pilot Uğur Yazgan ile Co-pilot Okan Keskin Suzuki Samurai marka araçlarıyla 4.lük kupasını kaldırdılar.
Hatay Offroad ekibi, Eylül ayında Kırıkhan’da yapılması planlanan ve yaklaşık 24 ilden toplam 100 e yakın aracın katılacağı Offroad yarışmalarında, ilimizi ve ilçemizi Türkiye ve dünyaya tanıtıp halkımıza da güzel ve eğlenceli saatler yaşatacaklar.