Gök Gürültülü

NEVŞEHİR GÖREME BELEDİYE BAŞKANI ve BELEN BELEDİYE BAŞKANINDAN MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK ZİYARETİ

Nevşehir ilimiz Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve Hatay ilimiz Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek için ilçemize ziyarette bulundular.
Mehmetçiğimize destek için gelen misafirleri Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis üyesi Hasan Yalçın karşıladı.
Ziyaretle ilgili ortak bir açıklama yapan Belediye Başkanları Nuri Cingil ve Adnan vurucu; “Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerine karşı başlatılan Afrin Zeytin Dalı Operasyonlarında Mehmetçiğimize destek ve moral vermek amacıyla dualarımızla buraya geldik. Bizlerin bu birlik ve beraberliğini tüm dünya görmüştür. Bunun sonucu olarak ta terör örgütlerinin arkasında ki güçlerin umutları tükenmiştir.
Zeytin Dalı operasyonlarında Canlarını verip Şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan (c.c) rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca, operasyonlar da yaralı olan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz” dediler.
Belediye Başkanları ve beraberinde ki heyet Ayrıca ilçemizden operasyonla ilgili Bayezıd-i Bistami Hz Türbesinden canlı yayınlarını sürdüren A Haber ile TVNET Televizyonlarına da ziyarette bulunarak başarı dileklerinde bulundular.
Belediye Başkan Vekili Hasan Yalçın, Misafirlere Mehmetçiğimize destek amacıyla gelen misafirlere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.