MİLLETVEKİLİ ÖNTÜRK VE BAŞKAN YAVUZ’DAN 30 AĞUSTOS ZİYARETLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı Kırıkhan’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet alanındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sonrası Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Osman Kepez, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Kırıkhan Kaymakamı sayın Hasan Gözen’e Kaymakamlık makamında ziyarette bulunarak Zafer Bayramını kutladılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Kırıkhan’a gelen Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ile Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça ve Ak Parti ilçe yönetimi, ilçemizdeki Meslek odaları ve yerel gazetelere bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Kırıkhan Muhtarlar Derneği, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkhan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kırıkhan Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi İnönü Mehmet Bilgin, Kırıkhan Dağyeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fehmi Akı, Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sökmen Doğan’a ziyarette bulunarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayıp bir süre sohbet ederek, Kırıkhan’da yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaretler sonrasında Kırıkhan Akparti İlçe Başkanlığında yapılan Haftalık Olağan istişare toplantısına katılarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

_DSC8402 - Kopya

BİR YORUM YAZIN