ÖNTÜRK VE BAŞKAN YAVUZ KOTON MAĞAZASININ AÇILIŞINA KATILDILAR

Koton Giyim Mağazası Kanatlı Caddesi, Edem Pastanesi karşısında Kırıkhan halkının hizmetine açıldı.
İlçemiz İş adamlarından Mehmet Dinç ve Bayram Yatalakoğlu’nun ortaklığında açılan Koton giyim mağazası, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Koton giyim mağazası açılışına Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur , Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetliler ve Kırıkhan halkı katıldı.
Koton giyim mağazası sahipleri Bayram Yatalakoğlu ve Mehmet Dinç yaptığı konuşmada; “Hemşerilerimizi Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Kaliteyi uygun fiyatla halkın ayağına getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Kırıkhan halkına yönelik hizmetlerimiz sürecektir. “dedi.
Milletvekili Mehmet Öntürk’te yaptığı konuşmada “ İlçemizin gelişim içerisinde olması sevindiricidir. Bu tür yatırımcı arkadaşlarımızı tebrik ediyor, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Yavuz ise “Bu tür yatırımlar Kırıkhan’ımız için örnek olacaktır. Yatırımcılarımızdan Primall gibi dev projeler bekliyoruz. Koton Giyim Mağazası İlçemize ve mağaza sahiplerine hayırlı olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM