MİLLETÇE TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYOR VE LANETLİYORUZ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ’ un 9 Ekim 2016 Pazar günü Hakkari Şemdinli den gerçekleştirilen hain kalleşçe gerçekleştirilen terer saldırısının kınama mesajıdır.
Başkan Ayhan Yavuz Kınama mesajında şunları vurguladı
Hakkari’ nin Şemdinli ilçesinde teröristler bomba yüklü bir araçla haince bir saldırı gerçekleştirmiştir. Bu saldırıda çok sayıda askerimiz ve vatandaşlarımız şehit olmuş ve yaralanmıştır. Bu ve benzeri terör eylemleri amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu tür teröre asla teslim olmayacağız. Milletçe anamızın duasıyla geldik. Hocalarımızın duasıyla gideriz. İstiklalimiz için, istikbalimiz için, bayrağımız ve vatanımız için şehit olmaya her zaman hazırız.Bu ve benzer terör eylemleri millet olarak bizleri birbirimize daha çok kenetlendirmektedir. Teröre karşı kararlılığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi çelik gibi pekiştirmektedir. Her türlü teröre karşı metanet içerisinde onurlu ve gururlu duruşumuzla kınıyor ve naletliyorum.
Hakkari’ nin Şemdinli ilçesinde Şehitlerimize Allah tan rahmet, Gazilerimize acil şifa dilerken, Türk silahlı Kuvetleri ve emniyet güçleri başta olmak üzere şehit yakınlarına yüce Türk milletine sabırlar ve baş salığı diliyorum.
Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı