Açık

Mevsimlik Çiçek, Ağaç Dikimi Ve Düzenleme Çalışmaları

07.05.2015
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçemizin estetik görsel zenginliğini arttırmak amacıyla yeşil alan , refüş, kavşak , park ve çocuk parklarına mevsimlik çiçek ve ağaç dikme düzenlemelerimiz devam ediyor. Yaz boyunca renkli kalacak mevsimlik çiçekler tüm alanlarımızda uygun yerlere dikimler yapılacak görsel zenginliği artırarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak . Şehrimizi daha cazip bir hale getirmeye gayret ediyoruz dedi.
Bu amaçla Kırıkhan Belediyesi park ve bahçe Müdürlüğü ekipleri çiçeklendirme yapılan yerlerimiz .
– İnönü bulvarı yol boyunca.
– Mehmet Sakman bulvarı boyunca toplam 3.400 adet mevsimlik çiçek ekilmiştir. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışması ise .
– Kurtlu soğuksu mahallesi girişi.
– Nuriye Civelek caddesi (eski sanayi köprüsü )
– Yeni mahalle kanal sokak ( platin düğün salonu önü) dere kenarında yeni yapılan yürüyüş kaldırımına refüş, elektrik kablosu döşenmesi ve toprakların düzeltilmesi çalışması.
İlçemizin diğer tüm uygun alanlarında ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

20150507_083527

IMG_20150506_145505