MEVSİM ŞARTLARINA RAĞMEN AYHAN YAVUZ’UN HİZMETLERİ KIRIKHAN’IN HER KÖŞESİNDE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Mevsim şartları ne olursa olsun 7/24 hizmette sınır tanımayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, aynı tempoyla çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda, Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin Mimar Sinan Mahallesi Toki de başlattığı yeni yol açma ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Ayrıca, Mimar Sinan Mahallesi ile Aydınlı Mahallesi arasında başlatılan yeni yolda asfaltlama çalışmaları tamamlanırken Aydınlı Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesinde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Doğalgaz altyapı ve bina bağlantı çalışmalarına ise aralıksız olarak devam ediliyor. Bu bağlamda Bahçelievler Mahallesi Dere kenarında Doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı.

Cumhuriyet mahallesi Osmanpaşa Sokak ve 338. Sokakta elektrik hattı yeri çalışması sonrası Kilit taşı yama çalışması gerçekleştirildi.

Çevre temizliği konusunda da asla taviz vermeyen Başkan Yavuz, Aydınlı mahallesi Mustafa Firikçi caddesinde mahalle muhtarı Gökhan As, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurter, birim müdürleri ile birlikte mahallede bulunan kanaletleri yerinde gezerek Çevre Temizliği başlattı.

Yeni park yapım çalışmalarını da aksatmayan başkan Yavuz, Gazi Mahallesi DSİ kenarında Park yapım çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mevsim gereği budama hizmetleri de tüm hızıyla devam ederken bu bağlamda,  çevre yolu üzerindeki ağaçların budama işlemleri gerçekleştirildi.

İlçedeki Belediye çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Yavuz; Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade ederek “Şehrimizin bütün yollarını kış ayı girmeden ve halkımızın çamurlu yollardan etkilenmesinin önüne geçmek için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapıyoruz. Ayıca vatandaşlarımızın yoğunluğunun sürekli olarak arttığı ve hızlı bir gelişim gösteren toki yolunda yeni yollar açarak alternatif güzergahlarla bölge trafiğini rahatlatıyoruz. Hizmete açtığımız bu yol İnşallah birkaç gün içinde bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yine halkımızla paylaşıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM