MAHİR ÜNAL VE YAYMAN’DAN BAYEZİD-İ BİSTAMİ HZ.TÜRBESİNE ZİYARET

AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI YAYMAN’DAN BAYEZİD-İ BİSTAMİ HZ.TÜRBESİNE ZİYARET
10.06.2017
Ak Parti İl Başkanlığının Geleneksel İftar yemeği için Hatay’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Bayezid-i Bistami Hz. türbesini ziyaret ettiler.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Hüseyin Yayman ile birlikte Ak parti İl Başkanlığının Geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere geldiği Hatay’da önce İskenderun ve Payas’ta bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Kırıkhan’a gelerek Bayezid-i Bistami Hz Türbesini ziyaret ettiler.
Türbeyi ziyarete gelen Mahir Ünal ve Hüseyin Yayman, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tarafından çiçeklerle karşılandılar. Bayezid-i Bistami Hz. Türbesinin gezilmesi, türbede kılınan ikindi namazı ve edilen dualar sonrasında Türbe İmamı tarafından Türbenin tarihi geçmişi ve türbede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilirken ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu. Ak Parti heyeti daha sonra Habibi Neccar camisi ziyarei ve akşam Serinyol Orman Fidanlığında verilecek olan iftar yemeği için Antakya’ya hareket ettiler.
Bayezid-i Bistami Hz. Türbesi ziyaretine; Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Öntürk, Haci Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Adem Yeşildal ve Fevzi Şanverdi, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Kırıkhan İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ve Ak parti ilçe yönetimi katıldılar.