MAHALLE MUHTARLARIYLA AYLIK GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI

Muhtarlar ile genişletilmiş aylık genişletilmiş istişare toplantısı parlak plazada gerçekleşti.

Toplantıya eski Adalet bakanı Hatay Milletvekili Sayın Sadullah ERGİN, Hatay Milletvekili Sayın Mehmet ÖNTÜRK, Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ, Antakya Belediye Başkanı Sayın İsmail Kimyeci ve Hatay Ak parti il yönetim kurulu, Kırıkhan Ak parti ilçe Başkanı Sayın Mustafa İBİŞ ve yönetim kurulu üyeleri, belediye Meclis üyeleri ile tüm muhtarlar katıldı.

Parlak Plazada muhtarlara ve davetlilere yönelik gündeme dair açıklamalarda bulunan Sadullah Ergin, “Hatay yeni büyükşehir oldu. Büyükşehir olmasıyla bir takım kargaşalar yaşanıyor. Şu yetki bunun, bu yetki şunun gibi tartışmalar devam ediyor. Ama kısa bir süre içerisinde bu tartışmalar aşılacak inşallah. Kırıkhanımız ve diğer ilçeler arzu ettiği hizmete ulaşacak bundan hiç şüpheniz olmasın diyerek Programlarının yoğun olmasından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek ayrıldı.

Toplantıda söz alan belediye başkanı Sayın Ayhan YAVUZ, İlçemizde yapılacak yatırımlar ile son günlerde mahalle ve köylerde yaşanan su sıkıntılarının çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalar hakkında kısa sürede yaptığı icraatları anlatarak çöp rampası tesislerinin bitme aşamasına geldiğini, asfalt ve parke çalışmalarının son hızla devam ettiğini, son zamanlarda yaşanan su sıkıntılarının Kırıkhan belediyesi olarak üstesinden geleceğini belirtti. Kırıkhan Belediyesi olarak Hatay’da bir ilki Kırıkhan’da Başlatarak Alo Temizlik şikâyet hattı ( 345 00 67 )Kurduk Bu vesileyle vatandaşlarımızla temizlik hususunda daha hızlı ve iyi hizmet verebilme yolunda şimdiden önemli bir başarı elde ettik dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM