KIRIKHAN’LI MİLLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI! 12 SPORCUYLA GİDİP 11 KUPAYLA DÖNDÜLER..

2.ULUSLARARASI AÇIK KYOKUSHİN ŞAMPİYONASINDA 11 KUPA KAZANAN MİLLİ SPORCULARIMIZ KUPALARIYLA BİRLİKTE BAŞKAN YAVUZ’U ZİYARET ETTİ

01 – 05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen, 2.Uluslararası Açık Kyokushin Şampiyonasına katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Takım Sporcuları, kazandıkları 11 kupa ile Başkan Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, yönetim kurulu üyesi Nizamettin Karataş ve Özel Kalem müdürü Osman Sarp katıldı.

Antrenör Ali Çeltik ile birlikte gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “01–05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen, 2.Uluslararası Açık Kyokushin Şampiyonasına 12 sporcuyla katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularımız, kazandıkları 11 kupa ile göğsümüzü kabarttılar.

Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalanmasında pay sahibi olup Kırıkhan’lı olarak bizlere büyük bir gurur yaşatan başta Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor kulübümüzün hocası Ali Çeltik olmak üzere tüm sporcularımıza öncelikle Kırıkhan halkı adına sonrada Yüce Türk Milleti adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu büyük başarılarda en büyük pay sahiplerinden birisi olan kulübümüzün kurulması aşamasında ve sonrasında verdiği emek ve desteklerinden dolayı sayın ilçe kaymakamımız Mustafa Erkayıran’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Büyük bir başarıyla ilçemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyor, teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

12 Ülkeden katılım sağlanan 2.Uluslararası Açık Kyokushin şampiyonasında, Türkiye’den 150 Kırıkhan’dan 12 Milli sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda sporcularımız 3 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederken bir sporcumuz ise elendi.

Şampiyonada dereceye giren sporcularımız; 25 kg. minikler kategorisinde Ömer Faruk Tatar, 30 kg. yıldızlarda Ali Tatar, 55 kg. gençlerde Anna Çelik 1. Oldular.

Ümitlerde, 55 kg. Kürşat Temizkan, Gençlerde 70 kg. Hüsnü Nabhan, Büyükler 50 kg’da Birsen Ateş 2. Oldular.

Yıldızlarda 45 kg. Bedirhan Ülger, Ümitlerde 55 kg. Saniye Aleyna Küçük, Gençlerde 55 kg. Mustafa Ülger, Büyüklerde 75 kg. Ahmet Gündüz ve Ağır Siklet Gençlerde Gizem Darıcı 3. Oldular.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Antrenörü Ali Çeltik ve Milli sporcularımız Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ve ilçe kaymakamı Mustafa Erkayıran’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Milli takım sporcuları daha sonra ise ilçe kaymakamı Mustafa Erkayıran’a ziyarette bulundular.