KIRIKHANGÜCÜ FUTBOL TAKIMI YENİ SEZONU KURBAN KESEREK AÇTI

02.07.2017
Kırıkhan’da geçtiğimiz yıl kurulan Kırıkhangücü Futbol takımı 2017-2018 Futbol sezonunu Kurban keserek açtı.
Kırıkhanspor Tesislerinde kurban kesilerek ve dualar edilerek yapılan yeni sezon açılışına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Gücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş, yöneticim Kurulu üyeleri, sponsor Final Dershanesi müdürü Sait Bey, Kırıkhanspor Başkanı Mehmet Öztürk, Kırıkhan Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Uçar, Dönerler Nakliyat Ltd.Şrk. sahibi Macit Döner, Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Bilir, Gani Saman, futbolcular ve teknik heyet katıldılar.
Başkan Yavuz, Kırıkhanspor Tesislerindeki sezon açılışında yaptığı konuşmada; “Kırıkhangücü Futbol Kulübümüzün 2017-2018 sezon açılışını kurban keserek ve dualarla gerçekleştirdik. Hedefimizi, gelecekte Milli Takıma futbolcular yetiştirmek olarak çizdik. Hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmek ümidiyle Kırıkhangücü Futbol Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.” Dedi.
Kulüp Başkanı Eyup Kuş ise Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ve Kırıkhan Belediyesine Kırıkhan Gücü Spor kulübüne verdiği değer ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Geçtiğimiz sezon oynadığımız başarılı futbolu bu sezonda sürdürerek şampiyon olmak için son maçımıza kadar mücadele edeceğiz. Bize emek ve destek verenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.