Kırıkhan’daki Metruk Binalar Encümen Kararıyla Yıkılıyor

Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan metruk bir bina, amacı dışında kullanımı önlemek amacıyla Encümen kararıyla yıkıldı.

Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kurtuluş mahallesi Şehit Bahadır Yalçın  sokakta bulunan metruk bina Kırıkhan Belediyesi encümen kararıyla yıkıldı.

Kırıkhan  Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, terkedilmiş ve tehlike arz eden metruk binaların yıkımlarına devam ettiklerini belirterek, “Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan, mahalle sakinlerimizin emniyeti ve sağlığı açısında risk oluşturan binaların yıkımını Belediye encümenimizin aldığı karar doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir.

Bu tür binaları belediyemize bildirmeleri durumunda belediye meclisimizde alacağımız encümen kararları doğrultusunda biz de belediye olarak bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz” dedi.