KIRIKHAN’DA PEYGAMBER EFENDİMİZİ ANMA VE ANLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkhan İlçe Müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği ve bu yıl Hz. Peygamberimizi, Tevhit ile Vahdet ekseninde insanlığı yüceltmek ve Peygamber Efendimiz (SAV)’i anlama adına “Gelin Birlik Olalım” teması ile Platin düğün salonunda düzenlediği etkinliğe Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkan Vekili Mehmet Alkır, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Kadın kolları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
Peygamber Efendimizi anma ve anlama etkinliğinde salonda bulunan vatandaşlarımıza Gül dağıtılırken, Etkinlik şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayarak Kur-anı Kerim Tilaveti ve İlahi dinletisi ile devam etti. İlçe Müftüsü Mekki Solmaz ve Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk’ün günün anlam ve manasını belirten konuşmalarının ardından K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prf.Dr. Zekeriya Pak ve Yardımcı Doç.Dr.Ahmet Abay, konuşmacı olarak salonda bulunan vatandaşlarımıza konferans verdiler.