Kırıkhan’da Kaymakam Erkayıran tarafından Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi

05.06.2017
Ramazan ayı münasebetiyle Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ın ev sahipliğinde, İlçemizde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar yemeği verildi.
Kırıkhan Öğretmenevinde verilen İftar yemeğine; Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Süleyman Erdemir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Temel Aday, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve eşleri, Kurum Daire Amirleri, Basın Mensupları, Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.
Kaymakam Erkayıran günün anlamına binaen yaptığı konuşmasında; “Vatan topraklarının korunması için, halkımızın birlik, beraberlik, bayrağı ve ezanı için mukaddes canını vererek şehadet mertebesine ulaşan kıymetli şehitlerimizin yakınları ve gözü pek ve cesur bir şekilde mücadele ederek yaralanan kahraman gazilerimiz ve saygıdeğer misafirlerimiz, bu iftar davetine icabet ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Rabbim tüm şehitlerimizi şefaatine nail eylesin. Tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM