KIRIKHAN’DA İMAM – HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLERİMİZE UNUTULMAZ VEFA

KIRIKHAN KIZ ANADOLU İMAM- HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AFRİN’DE CAN VEREN 46 ŞEHİDİMİZ İÇİN ZEYTİN AĞACI DİKİP ŞEHİTLERİMİZİN KÜNYELERİNİ ASTILAR
Kırıkhan Kız Anadolu İmam – Hatip lisesi İdarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinden Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize tarih boyunca unutulmayacak bir vefa örneği sergiledi.
Bu bağlamda Okulun Bahçesine 100 adet Zeytin Ağacı ektiler.
46 ŞEHİDİMİZİN KÜNYESİ YAPTIRILIP 46 ZEYTİN AĞACINA ASILDI
Şehitlerimizin Aziz hatıralarının tarih boyunca unutulmaması için, Dikilen 100 adet Zeytin Dalının 46 tanesine, Afrin Zeytin Dalı Operasyonlarında Vatanımız uğruna can veren 46 Şehidimizin isimlerinin Künyelerini yaptırıp 46 Zeytin ağacına bu künyeleri astılar.
Ayrıca, idareci, öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği kareografi eşliğinde yapılan dualar ile Mehmetçiğimize tam destek geldi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Anadolu Kız İmam – Hatip lisesi öğrencilerimizin yapmış olduğu, 100 adet Zeytin ağacını okul bahçelerine dikmeleri ve 46 Şehidimizin adının yer aldığı Künyelerini yaptırıp 46 Zeytin Ağacına asmaları şahsımı ziyadesiyle duygulandırmıştır. İşte bizleri bu imanla, bu imanlı gençlikle dünya da hiçbir güç yıkamaz, yok edemez. Allah bu anlamlı etkinliği tertipleyen, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.