Açık

KIRIKHAN’DA İHTİYACIN VARSA AL GÖTÜR , FAZLAN VARSA GETİR KAMPANYASI BAŞLADI

Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ve İHH, Kırıkhan’da “ İhtiyacın Varsa Al Götür – Fazlan Varsa Getir” kampanyası başlattı.
Yeni Mahalle Kanal sokakta başlatılan Kampanya katılan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, burada yaptığı açıklamada; “Ensar, Muhacir ilişkisinin en yoğun şekilde yaşandığı Kırıkhan’ın güzel insanları ve İHH ile başlatmış olduğumuz bu önemli proje ile ihtiyacı olan Suriye’li muhacir kardeşlerimizin yarasına mehlem olmaya çalışacağız. Atalarımızdan ve Dinimizden aldığımız bu çalışmalar Türkiye’nin dört bir yanında başlatılmıştır.
Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bu davaya baş koydular. Bizde bu davaya gücümüzün yettiği kadarıyla baş koyduk” dedi.
Başkan Yavuz, yaptığı açıklamanın ardından kendi elleri ile çocukları giydirerek, kıyafet dağıttı.