KIRIKHAN’DA CUMHUR BAŞKAN’LIĞA HAZIR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

25.11.2016
Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatı Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde “Cumhur, Başkan’lığa Hazır” sloganıyla etkinlik düzenledi.

Etkinliğe; Hatay Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İl yönetim kurulu üyeleri, Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça ile birlikte Kırıkhan ilçe teşkilatının tüm yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle ve sandık temsilcilerinin katıldığı toplantı Kırıkhan Belediyesi Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça yaptığı açılış konuşmasında, ilçe teşkilatı olarak yapılacak olası bir seçime hazır durumda olduklarını belirtti ve “ülkemiz önemli ve zorlu bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte herkes elinden geldiği sürece milleti için, vatanı için fedakârlıklarını sürdürmeli. Başkanlık sistemi, Türkiye’nin geleceğini sağlam temellere oturtacak bir sistemdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı olarak görmeyi arzuluyoruz. Bunun için teşkilatımız her türlü hazırlığı tamamlamıştır. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise yaptığı konuşmada, 2,5 yıllık süreçte kısıtlı imkânlara rağmen gerçekleştirdiği hizmetleri dile getirdi ve geniş bir yüzölçümüne sahip Kırıkhan’ın her kesimine hizmet götürmeye çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını belirtti. Amanosların zirvesinden Suriye sınırına kadar Kırıkhan’ın 73 mahallesinden 60’ının asfaltlanması ve kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanarak ulaşımda örümcek ağı gibi ilçemizin mahallelerimizle birbirine bağlandığını ifade eden Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; Kalan 13 mahallemizde ise yapılan programlı çalışmalar ile hizmetlerimiz devam ediyor. Türkiye üzerinde kirli oyunlar oynanmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var gücüyle, Türkiye’nin ve Türk halkının haklarını savunuyor, kimseye boyun eğmiyor. Böylesine yiğit, cesaretli lider bir Cumhurbaşkanına destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘la beraber bu milletin yolu daha çok açık olacak ve içimizdeki hainlerin tümü temizlenecektir. Bütün varlığımızla Cumhurbaşkanımızın yürüdüğü bu kutlu yolunda bizlerde yanında yer alarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, 17-25 Aralık sürecinin bir düzmece olduğunu, yolsuzlukların olduğunun söylendiği ülkemizde yolsuzluklar yapılmış olsaydı ilimiz ve ilçemizin kaderini değiştirecek bu kadar önemli hizmetlerin yapılamayacağının altını çizerek şunları söyledi;
Tüm dünyanın Türkiye’yi eski günlerine getirmek için çeşitli senaryolar düzenleyip hayata geçirmeye çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. AB bizimle görüşmeleri dondurmuş. İstediği kadar dondursun, eyvallah etmiyoruz. Bizim iç işlerimize karışmaya hakları yoktur. Bu ülkenin milletine silah sıkan, parçalamaya çalışan zihniyete asla taviz vermeyeceğiz. Onların bu ülkede istedikleri gibi cirit atmalarına göz yummayacağız. Ülkemizi bölme senaryolarının bir parçası olmayacağız. Vatanımızı bölmeye, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu tür zihniyetlere en güzel cevabı milletimiz vermiştir. Ülkenin önündeki engelleri açmak için yeni bir yönetim anlayışına ve ülkeyi yönetme sistemine ihtiyaç vardır. Bunu da inşallah milletimizle birlikte hep beraber sizlerle gerçekleştireceğiz” dedi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ise yaptığı konuşmada;
“Biz Ak Parti olarak hizmet etmeyi bilen ve halkımıza hizmet götürmeyi kendisine görev edinmiş bir partiyiz. İktidar bizim işimiz, Hizmet bizim işimiz. 2.5 yıl gibi kısa bir sürede Kırıkhan ilçemize bu kadar önemli projeleri kazandıran Belediye Başkanımız sayın Ayhan Yavuz ve ekibine da ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımıza hizmet yolunda bizlere desteğini esirgemeyen parti yönetimimize, Belediye Meclis üyelerimize, sandık sorumlularımıza, mahalle sorumlularımıza, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte bütün yol arkadaşlarımıza buradan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kırıkhan’da “Cumhur Başkan’lığa Hazır Temalı” etkinliği düzenleyen ve organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor ve halkımıza Ak Parti iktidarına destek vermeye devam etmelerini istiyorum” dedi.

Toplantıda, 15 Temmuz gecesiyle ilgili ve Kırıkhan Belediyesinin hazırlamış olduğu Başkan Yavuz’un göreve geldiğinden bu güne kadar yapılmış ve hizmete geçirilmiş Belediye Hizmetleriyle, henüz yapımı devam eden hizmetler ve projelerle ilgili slayt gösterimi yapıldı. Slayt gösterimi büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenirken slayt gösterimi sonrasında Başkan Yavuz ve Milletvekilimiz Mehmet Öntürk salonda bulunanlar tarafından alkışlanarak, ilçemize kazandırdıkları hizmetler ve göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tebrik edildiler.

Etkinliğin bitmesine müteakip toplu olarak Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri gezilerek, İl Başkanı Ahmet Atıç, Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve programa katılan davetlilere tesiste yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yavuz tarafından bilgiler verildi.

_dsc3749

_dsc3790