KIRIKHAN’DA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

04.03.2017
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği ile ilgili Referandum öncesinde Kırıkhan’da AK Parti ilçe teşkilatında istişare ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Kırıkhan ve Hassa ilçeleri Hatip ve Hatibelerine yönelik Anayasa değişikliği hususunda daha kapsamlı bilgilendirme, hazırlık ve İstişare Toplantısına Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk ve Adem Yeşildal, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, Kadın Kolları Başkanları ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimiyle birlikte partililer katıldılar.
Toplantıda, İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, İl Başkanı Ahmet Atıç, Milletvekilleri Mehmet Öntürk, ve Adem Yeşildal ile Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Referandum’da neden EVET denilmesi gerektiği hakkında bilgiler veren birer konuşma yaptılar.
Yapılan konuşmalarda yeni anayasanın hayır diyenlere ve kararsız olan vatandaşlara anlatılması vurgulanırken, Güçlü Türkiye olması gerektiği için MHP’nin de destek verdiği, hayırcıların söylediği gibi Tek adamcılık olmayacağı, milletvekillerinin de pasifize edilmeyeceği konuşulurken FETÖ mağdurları için bu ay içerisinde Hatay Valiliğinde komisyon kurulacağı söylendi.

16938642_1248290631929413_5944606249096009509_n