KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDE ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ

11.07.2017
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Kırıkhan Şehitliğinde anma etkinliği gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Vekili Salih ALASU, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Başsavcı Gökhan KAPAĞAN, Jandarma Komutanı Temel ADAY, Emniyet Müdürü Mustafa ÖZKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça ve ilçe teşkilatı, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ve İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmail Savaşır ve İlçe Yönetimi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BÜYÜKTELLİ, Kurum Müdürleri ve Şehit ailelerimizin katılımıyla 11 Temmuz Salı günü saat 11:00’da Kırıkhan Şehitliğinde ziyaret ve anma töreni düzenlendi.
Kırıkhan Şehitliğinde yapılan Şehitlerimizi Anma Programı kapsamında Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, 15 Temmuz Camii imamı Ahmet Köse hoca tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan duaların ardından şehit aileleriyle birlikte Şehit mezarları ziyaret edilerek dualar okunup Şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.
Daha sonra Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde Şehit aileleri için Kırıkhan Kaymakamlığınca öğle yemeği verildi.
Öğleden sonraki yapılan 3.programda ise Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürü Ali Sandıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, Belediye Meclis Üyesi Reşit Koşun, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımlarıyla, 15 Temmuz’da şehit edilen Gülşah Güler ve Hurşit Uzel’in ailelerine ziyarette bulunuldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM