Açık

KIRIKHAN ZABITASINDAN KANUNSUZLUĞA GEÇİT YOK “KAÇAK TÜPLERE EL KONULDU”

20.07.2017
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün başarılı denetim çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 20 Temmuz Perşembe günü vatandaşlardan gelen Mimar Sinan mahallesi 701 sokak No:2 de kaçak tüp satıldığı ihbarını değerlendirerek Muhammed Rafi Hac Hüseyin adlı Suriye uyruklu şahısın deposuna denetime gidildi.
Depoda yapılan denetimlerde 6 adet 12 Kg’lık boş tüp, 4 adet 12 Kg’lık dolu tüp, 16 adet 2 Kg’lık dolu tüp, 5 adet 2 Kg’lık boş tüpe el konularak depoyu işleten Suriye uyruklu Muhammed Rafi Hac Hüseyin hakkında yasal işlem başlatıldı. Depoda bulunan tüpler ise Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü deposuna kaldırıldı.