KIRIKHAN YENİ MAHALLEDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Kırıkhan Belediyesinin kilit taşı ve asfaltlama çalışmaları ilçe genelinde aralıksız olarak devam ediyor.
Kırıkhan Gölbaşı mahallesindeki sokakların tamamında asfaltlama ve kilit taşı çalışmaları devam ederken bugün Kırıkhan ilçe merkezinde Yeni mahalle Askeri Taburun alt tarafında bulunan 20 Temmuz ile Amanos Caddeleri arasında kalan ara sokakta ve Kırıkhan Özel Duygum Rehabilitasyon Merkezinin bulunduğu sokakta kilit taşı döşenmesi çalışmalarına başlandı.
Kırıkhan Belediyesince yapılan açıklamaya göre belirli programlar dahilinde Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlıklar Müdürlüğünün çalışmalarının hava şartlarına göre devam edeceği belirtildi.

_dsc5573

_dsc5577