KIRIKHAN ŞEHİT AİLELERİ DAYANIŞMA MERKEZİ AÇILIYOR

16.03.2017

Şehit Erdoğan Karaoğlu Caddesi Öğretmenevi altındaki Kırıkhan Belediyesine ait Ek Binada şehit aileleri için Dayanışma Merkezi hizmete açılıyor.

Kırıkhan Kaymakamlığı tarafından Kırıkhan Öğretmenevinde Şehit aileleriyle yapılan toplantıda Şehit ailelerinden gelen “Şehit Aileleri Dayanışma Merkezi” açılması talebi üzerine Kırıkhan Belediyesi, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerini bir araya getirecek ve onların anısını yaşatacağı “Şehit Aileleri Dayanışma Merkezini” hizmete açıyor.

Şehit düşen vatan evlatlarının aileleri arasındaki her türlü sosyal yardımlaşmayı sağlamak, Şehit Ailelerinin ilk günden itibaren yanında olmak, onların ihtiyacı olan moral ve desteği sağlayarak, acılarını hafifletmeye çalışmak, Kanuni Haklarını bildirmek ve bu hakların alınması için gerekli formalitelerin tamamlanmasında ve takibinde ailelere yardımcı olmakla beraber sağlık ve eğitim sorunlarıyla yakından ilgilenerek, imkanlar ölçüsünde yardım sağlamak amacıyla Kırıkhan Belediyesi tarafından kurulan “Şehit Aileleri Dayanışma Merkezi” 18 Mart 2017 cumartesi günü açılıyor.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

“Bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu kahramanlarımızın ailelerini ise yalnız bırakmayacağız. Her daim onların yanında, hizmetinde olacağız. Bu nedenle Şehit Aileleri Dayanışma Merkezini düzenleyip hazır hale getirdik. Şehit Ailelerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.