KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

17.04.2017
Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesinin katkılarıyla Kırıkhan’da düzenlenen spor etkinliklerinin ardı arkası kesilmiyor.
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un gençlerimizi spora özendirmeye yönelik çalışmaları her geçen gün artarak devam ederken, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kurarak ilçemize kazandırması ve kulübün sporcu yetiştirmeye başlamasıyla birlikte yine Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Şehit Hurşit UZEL Kurumlar arası Futbol Turnuvası ise 17.04.2017 tarihinde Kırıkhan’da başladı.
12 Nisan Çarşamba günü takım temsilcilerinin kura çekimiyle oluşan eşleşmeler sonucunda 13 takımın katılımıyla başlayan ilk gün karşılaşmaları iki ayrı takım arasında oynandı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bestami Gündüz turnuvanın adına layık bir şekilde gerçekleşmesi için tüm tedbirlerin alındığını söylerken, Turnuvaya katıılan tüm takım yöneticileriyle turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesi için hem fikir içerisinde olduklarını belirterek, turnuvaya katılan 13 takıma başarılar diledi.
Bugün yapılan maçlarda ise Kırıkhan Belediyesi, Endüstri Meslek Lisesini 6-3 mağlup etti.