KIRIKHAN İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR!

KIRIKHAN’DA OFF ROAD YARIŞLARI İÇİN PİST HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

15.06.2017
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un el ele vererek ilçede hem sportif hem de sosyal alanda yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda Kırıkhan ilkleri yaşamaya devam ediyor.
Sportif faaliyetlerin yanı sıra ilçemizde kültürel ve çevresel faaliyetlerle birlikte Yamaç Paraşütü çalışmalarının başlayacak olması ilçemize canlılık kazandırırken şimdi de Kırıkhan’lıları Off Road yarışları heyecanı sardı.
İlçemizde yapılması planlanan Off-Road yarışları için dün itibarıyla Soğuksu göletinin üst tarafında saha oluşturma çalışmalarına başlandı.
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ile Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Kırıkhan’daki sportif faaliyetlere farkındalık yaratmak amacıyla getirdiği Off Road yarışlarını Kırıkhan’lılar merakla beklerken aynı zamanda bölgemize büyük bir heyecan getirecek olan yarış pistinin iki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.
Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz yarış pistinin bir an önce bitirilmesi için bugün öğleden sonra yarış pisti alanına giderek saha oluşturma için yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM