Açık

KIRIKHAN İLÇE MERKEZİNDE TRAFİĞE ÇIKAN AT ARABALARI TOPLATILIYOR

22.12.2016
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden ilçe merkezindeki at arabalarına yönelik uygulama başlattı.

Uzun yıllardan beridir ilçe merkezinde kullanılması yasaklanan ancak son zamanlarda tüm uyarılara rağmen trafikte seyrederek araç trafiğini tehlikeye düşüren ve at dışkısıyla çevre sağlığına zarar veren At arabaları Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplatılmaya başlandı.

Araç trafiğini tehlikeye sokan ve at dışkısının sineklere neden olarak insan sağlığına zarar vermesinden dolayı ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda gezen hiçbir at arabasına müsamaha gösterilmeyeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri At arabalarının görüldüğü yerde el konularak sahiplerine yasal işlem yapılacağını belirttiler.

img-20161220-wa0002

img-20161220-wa0004