Kırıkhan ‘dan Rektöre Tam Destek

03.12.2014 Çarşamba Günü
Hatay M.K.Ü. Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hasan KAYA ‘yı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Av. İbrahim KARAÖMER ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim CESUR, Esnaf Kefalet Odası Başkanı İsmail TOKLUCU, Ziraat Odası Başkanı Hasan BİLGİLİ, Muhtarlar Odası Başkanı İdris KARATAŞ tebrik ziyareti için rektörlük binasında makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ziyarette rektör Hasan KAYA ‘yı bir bilim adamı, bir rektör, bir hemşerimiz, bir memleket sevdalısı olarak yürekten kutluyor ve rektörlük döneminde başarılar diliyor, Kırıkhan ‘a ve ülkemize yaralı hizmetler yapacağına canı gönülden inanıyoruz.
Onun mütevazi kişiliği, bilim adamı dürüstlüğü ve saygın kişiliği bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz.
Kırıkhan Ak Parti ilçe yönetimi, Kırıkhan Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları olarak her zaman rektörümüzün yanında olacağız.
Kırıkhan ve çevresi için oluşan tarihi fırsatlar azami ölçüde yararlı hizmetler olacağına inanıyor, son otuz yılda hak ettiğimiz yatırımları ilçemize kazandıracağına inanıyor ve bekliyoruz.
Rektör Hasan KAYA gelen hemşerilerine tek tek hoş geldiniz dedi. Memleket aşkıyla birlikte olmaktan çok mutluyum diye Rektör Hasan KAYA 12 yıldır M.K.Ü ‘de görev yapmaktayım, şimdide yeni üstlendiğim görevde Hatay ‘a, üniversiteye faydalı hizmetler yapmak için yasaların ve yönetmenliklerin verdiği ölçüde hizmet vermeye çalışacağım, kapımız bütün Hataylılara açık, hizmet olarak birlikte çalışacağız, paylaşacağız. Kırıkhan halkına fakülte ve öğrenci konusunda büyük görev düşmektedir. Bunun altyapısını birlikte yapacağız diyerek, tekrar hoş geldiniz, saygılar sunarım dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim KARAÖMER hiçbir emek boşa gitmez, bu emekler sayesinde buraya gelmiş olan hocamıza başarılar dilerim dedi. Yanında olacağını, projelere tam destek vereceğini belirtti.
Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim CESUR Kırıkhan olarak hiçbir zaman yakalayamadığımız oluşumu yakaladık, Kırıkhan ‘a yapılacak her türlü çalışmalarda her zaman yanındayız dedi.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ Kırıkhan artık tek nefes, tek vücut olarak fakülteler beklemekteyiz, 400 kişilik yurt proje çalışmaları başladı her konuda destek olacağını belirtti.
Son olarak rektör Hasan KAYA olanları paylaşacağız yapılacakları her beraber yapacağız, Kırıkhan ‘a öğrenci sayısını arttıracak alt yapı için belediyenin ve sivil toplum kuruluşlarının yardımcı olacağını duymaktan memnun olduğunu belirtti.
Ziyaret sonrası rektör Hasan KAYA ziyaretçileri ile birlikte günün anısına topluca fotoğraf çektirdi.

CSC_0036 CSC_0056 CSC_0057 DSC_0002 DSC_0007 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0016 DSC_0020 DSC_0022 DSC_0025 DSC_0028 DSC_0029 DSC_0030 DSC_0034 DSC_0037 DSC_0038 DSC_0039 DSC_0040 DSC_0041 DSC_0050 DSC_0052