KIRIKHAN CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYHAN YAVUZ;

“CUMHUR İTTİFAKI, KIRIKHAN’IN LOKMAN HEKİMİ OLACAK. BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ, ÇÜNKÜ; “YALNIZ TAŞ, DUVAR OLMAZ..!”

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için CUMHUR İTTİFAKININ Kırıkhan adayı olarak açıklanan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı ilk açıklamada CUMHUR İTTİFAKININ önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BAŞKAN YAVUZ adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Aziz hemşerilerim, memleketimin güzel insanları, öncelikle Ülkemizin ve Milletimizin beka mücadelesi verdiği bu dönemde, Dünya liderimiz ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey ve söz konusu Vatan olduğunda hiçbir siyasi ve şahsi istikbal düşünmeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beye ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici beye kurmuş oldukları CUMHUR İTTİFAKINDAN dolayı Ülkem, Milletim, Kırıkhan’lı hemşerilerim ve şahsım adına sonsuz şükran ve minnetlerimi sunarım.

KURULMUŞ OLAN BU KUTSAL İTTİFAKLA ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN GELECEĞİ TEMİNAT ALTINA ALINMIŞTIR.

Bu kutsal oluşumun temelini, yüce milletimiz 15 Temmuz kalkışmasında tek vücut olarak canlarını, kanlarını veren şehitlerimiz ve kollarını, bacaklarını, bütün vücutlarını tankların altına koyan Kahraman Gazilerimiz atmıştır. 15 Temmuz Şehitlerimiz ve bütün Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan (c.c) rahmet kederli ailelerimize ve yüce Milletimize başsağlığı diliyorum. Kahraman Gazilerimize de sonsuz şükran ve minnetlerimiz sunuyor Rabbimden acil şifalar diliyorum.

BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ, ÇÜNKÜ; “YALNIZ TAŞ, DUVAR OLMAZ..!”

Aziz hemşerilerim, Kırıkhan’ımızın güzel insanları, hepimizin bildiği üzere 31 Mart 2019’ da yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde CUMHUR İTTİFAKI devam etmektedir.

Bu cihette Kutsal ittifakın Kırıkhan Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma teveccüh gösterilmiştir.

Bu kutsal davanın bir neferi olarak şahsıma görev yapma fırsatı verdikleri için CUMHUR İTTİFAKININ büyük liderlerine teşekkür ederim.

Aziz hemşerilerim, verilen bu görevle sizlere karşı sorumluluğum bir kat daha artmıştır.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki, yeni görev dönemimde; “ MAKAMLAR YÜKSELDİKÇE, GÖNÜLLERİN ALÇALACAĞI” şuuru vazgeçilmez unsurum olacaktır.

Geriye dönük hizmet süresi içerisinde her zaman şunu söylemiştim, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Ve hamdolsun, 41 proje sözü ile yola çıkıp 100’ e yakın projeyi siyasi görüş ayrımı yapmaksızın, hizmete toplumumuzun her kesimini katarak birlikte rüyalarımızı gerçeğe dönüştürdük. Birlikte, olmaz denilen hizmetleri tek tek hayata geçirdik. Bu vesile ile hizmet sürem içerisinde her daim yanımda olup destek olan hizmetlerimize katkı sağlayan Kırıkhan’ın güzel insanlarına sonsuz şükranlarımı sunarım.

Ayrıca, CUMHUR İTTİFAKININ Hatay ve Kırıkhan’daki kutsal neferleri olan Ak parti il ve İlçe teşkilatları, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe teşkilatları, Büyük Birlik Partisi İl ve İlçe teşkilatlarımızın ve bu kutsal davanın her bir ferdine, yapacağımız çalışmalarda vereceği desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Hizmet anlayışımız her zaman olduğu gibi, “BEN duygusundan uzak BİZ” anlayışı ile siyasi görüş ayrımı yapmaksızın toplumumuzun her kesimi ile devam edecektir. Çünkü;  “YALNIZ TAŞ, DUVAR OLMAZ..!” Atasözümüzden de anlaşılacağı gibi sağlam bir duvar örmek için tek başına taş, hiç bir şey ifade etmez.

Şuna yürekten inanıyorum ki, CUMHUR İTTİFAKI, KIRIKHAN’IN LOKMAN HEKİMİ OLACAK ve Kırıkhan Hatay’ın hatta Türkiye’nin lider ve örnek ilçesi olacaktır. Kendi adaylığım ve diğer ilçe belediye başkanı adaylarımız Memleketimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.