KIRIKHAN BİR ŞEHİT DAHA VERDİ

Diyarbakır’da görev yapan Kırıkhanlı polis Ali Kızıloğlu, merkez Kayapınar ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tabancayla vurularak şehit edildi.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Mavikent sitesinde, dün akşam saat 21.00 sıralarında evine gitmekte olan polis memuru Ali Kızıloğlu (26) evinin önünde aracından indiği esnada arkasından gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Polis memuru Ali Kızıloğlu’ nun üzerine 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçarken, olayın haber verilmesiyle bölge polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Göğsüne, sırtına ve başına isabet edilen kurşunlarla ağır yaralan Ali Kızıloğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olay yerine Vali yardımcısı ve Jandarma komutanı da gelerek inceleme yaptı.

Şehit Polis Ali Kızıloğlu’nun Kırıkhan’a bağlı Çamseki köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, üç erkek kardeşin en küçüğü olan ve Diyarbakır emniyetinde istihbarat görevlisi olarak çalıştığı öğrenilirken, bugün uçakla Hatay havaalanına getirilecek olan naaşının ilk önce baba ocağı Çamseki köyüne getirileceği ve helallik alındıktan sonra Karataş köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karataş köyü mezarlığında merhum olan babası emekli öğretmen Ali Kızıloğlu’nun yanına gömüleceği öğrenildi.

ETİKETLER: