KIRIKHAN BELEDİYESİNİN MEHMETÇİĞİMİZE DESTEĞİ HER ALANDA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Zeytin Dalı operasyonlarında Kahramanca savaşan Mehmetçiğimize desteğini her alanda devam ettiriyor.
Başkan Yavuz bu bağlamda, Belediye temizlik işleri müdürlüğüne vermiş olduğu özel talimatlar doğrultusunda Sınır Ötesindeki Askerlerimizin temiz bir ortamda görev yapması için, Karakaya Çadır kentte Kullanılmak üzere gönderilecek Konteynırlar Kumlu Belediyesine teslim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Yedi düvelin üstümüze geldiği bu günlerde Zeytin Dalı operasyonlarında Kahramanca mücadele edip, canını, kanını göz kırpmadan veren Mehmetçiğimize, Ülkemiz, Milletimiz, bütün Kırıkhan’ lı hemşerilerim ve şahsım adına sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım.
Bizlerde Mehmetçiğimize her alanda destek olmayı farz kabul edip o doğrultuda imkânlarımız dâhilinde ki her türlü hizmeti gece – Gündüz demeden devam ettirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Vatanımız, Milletimiz için Canını – Kanını veren Mehmetçiklerimize ne yapsak azdır.
Allah (c.c) Vatanımızda gözü olup bizleri parçalayıp yok etmek isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM