Açık

KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN KASAPLARA YÖNELİK DENETLEME

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesi halkın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için Fırın, Unlu Mamulleri üretim ve satış yerleri, Kasap ve Lokantalar gibi temel gıda maddesi üreten ve satan gıda işletmecilerine sıkı denetim düzenliyor.
Bugün kasaplara yönelik yapılan denetimlerde satışa sunulan etlerin sağlıklı olup olmadığını, kasapların çalışma ortamlarının hijyen şartlarına uygunluğunu ve iş yerinin ticari faaliyet gösterebilmesi için gereken yeterlilik belgelerini kontrol ederek, gerekli şartları taşımayan işyerlerine cezai işlemler uyguladılar.
6 Haziran Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayı öncesi, Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim ve kontrol çalışmaları Ramazan ayı boyunca ve sonrasında da devam edeceği belirtildi.