KIRIKHAN BELEDİYESİ VE BAŞKAN YAVUZ’UN KATKILARIYLA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

KIRIKHAN BELEDİYESİ VE BAŞKAN YAVUZ’UN KATKILARIYLA  RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediyesi ve Başkan Yavuz’un katkılarıyla Mübarek Ramazan ayında iftar sonrası, çocuklarımızın ve halkımızın eğlenerek sosyal aktivitelere katılımını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel hale getirdiği, “Geleneksel Türk Tiyatrosu Orta Oyuncularının sahnelediği Ramazan etkinlikleri, bu hafta Gündüz mahallesi Çarşamba Pazarında sergilendi.
Geçtiğimiz hafta 408 evler mahallesinde sahne alan ve Geleneksel Türk Tiyatrosu Orta Oyuncularının üstün bir performansla sahnelediği Palyaçolar ve yüz boyama, Orta Oyunu, Canlı Hacivat ile Karagöz, Aşuk ile Maşuk, İllüzyon Show ve çeşitli yarışmaların yer aldığı Mobil Sahne gösterileri bu hafta da iftar yemeği sonrası Gündüz mahallesinde düzenlendi. Mahalle halkı tarafından yoğun bir izleyici katılımının olduğu etkinlikte, sahne oyuncularının sergilediği performans seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Mahalle halkı ve çocuklar etkinlik sonrası Kırıkhan’da Başkan Yavuz sayesinde böyle güzel organizasyonları yaşadıklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tür organizasyonların devam etmesini istediklerini belirten mahalle halkı bu sosyal aktiviteleri kendilerine yaşattıkları için Başkan Yavuz’a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.
Ramazan etkinliklerinin, Kırıkhan’da ki her mahallede bir gece olmak üzere Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtildi.