Açık

KIRIKHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN BAYRAMDA SERGİLEDİĞİ PERFORMANS BÜTÜN KIRIKHAN’DAN TAM NOT ALDI

İnsan sağlığı konusunda hiçbir zaman taviz vermeyen Kırıkhan Belediyesi, Temizlik İşleri müdürlüğü ekiplerinin Kurban Bayramı süresince sergilemiş olduğu performans, taraflı tarafsız bütün Kırıkhan halkı tarafından takdirle karşılanıp tam not aldı.

Kurban Bayramında kesilen kurbanlar dolayısıyla ortaya çıkacak olası kötü kokular ve etrafa mikrop salgılanmaması için Kırıkhan halkında büyük bir endişeye yol açmıştı.

Ancak Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin Bayram sabahının ilk saatlerinden son gün son saatlerine kadar gece gündüz demeden yapmış oldukları temizlik çalışmaları endişelerin hepsini bertaraf etti.

Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca cadde ve sokaklarda çöp konteynırları ile çöp kovalarını köpüklü ve deterjanlı su ile yıkayarak hijyen ortam sağlaması, Kırıkhan halkının kokusuz ve sağlıklı bir bayram geçirmesinde en önemli etken oldu.

Yapılan bu hummalı temizlik çalışmaları karşısında Kırıkhan halkı başta Başkan Ayhan Yavuz olmak üzere Temizlik işleri Müdürü Ömer Faruk Güder ve Emekçi temizlik ekiplerine teşekkür ettiler.