KIRIKHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA ZİRVE YAPTI

Kırıkhan Belediyesi Kırıkhan’da Temizlik Seferberliği başlattı.
Yaptığı başarılı projeler, çalışma ve hizmetlerle Kırıkhan halkıyla birlikte Hatay’ın tüm ilçelerinde adından övgüyle söz ettirmeye devam eden Başkan Yavuz’un başarılı projeleri ilçeye ayrı bir renk katmaya devam ediyor.
Hatay’ın en temiz ilçelerinden birisi olan Kırıkhan ilçesi Kırıkhan Belediyesinin uygulamaya koyduğu iddialı temizlik projeleriyle ilçe genelindeki Mahalle, cadde ve sokaklarda tertemiz bir şehir görünümü kazandırıyor.
Başkan Yavuz yeni temizlik projesiyle ilgili yaptığı açıklamada;
“Halkımızın sağlıklı bir ortamda huzur içinde yaşam sağlamaları için Belediyemizce başlattığımız “Temiz Bir Kırıkhan için Bana Söz Ver Projesi” kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz ekiplerinin ortaklaşa yaptığı organize çalışmayla ilk olarak Barbaros mahallesi Sokak araları temizlenip yıkanarak ilaçlama çalışması yapıldı. Bu projeyle bütün mahallelerimizin daha temiz daha yaşanabilir bir hale getirilerek, halkımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını hedeflenmekteyiz.” dedi.

_dsc1828

_dsc1849