KIRIKHAN BELEDİYESİ HAYAD KUPASI, FİNAL MAÇIYLA SAHİBİNİ BULDU

Kırıkhan Belediyesi ile Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kırıkhan ilçesinde düzenlenen “Suriyeliler Arası Futbol Turnuvası” Final maçıyla sahibini buldu.
Bugün Saat 13:30’da, Kırıkhan Şehir Stadyumunda, Himmet Spor ile Fatih Hilfayi Spor takımları arasında oynanan final müsabakasına, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’la birlikte, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ile Mahmut Ensarioğlu, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, HAYAD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Vardı, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim Cesur, Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Sait İlçin, Gençlik Hizmetleri Ve Spor ilçe Müdürü Bestami Gündüz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, ve çok sayıda davetli katıldı.
Final maçı öncesi Müzik şöleni, Mehteran takımı gösterisinin sunulduğu programda değerlendirmelerde bulunan Başkan Yavuz; Tüm Dünya Zulme uğrayan Suriye’li muhacir kardeşlerimize sırtlarını dönerken, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile bütün Türkiye gibi bizlerde, Kırıkhan’lı hemşerilerimizle, Muhacir kardeşlerimize sahip çıkıp kucak açtık. Çünkü bizler Osmanlı torunuyuz ve Müslümanız, ecdadımız ve dinimizin düsturuna göre hareket ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bu organizasyonda emeği geçen ve katılarak destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Fatih Hilfaye ve Himmet spor arasındaki final müsabakası Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen’in başlama vuruşu ile start aldı.
Çok sayıda Suriyeli ve Türk seyircilerin izlediği maç nefesleri keserken, rakibini 2-1 yenen Himmet spor şampiyonluk kupasını aldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM