KIRIKHAN BELEDİYESİ ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİNE ŞEHİT GÜLŞAH GÜLER’İN İSMİ VERİLDİ

Kırıkhan Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Tesislerine 15 Temmuz saldırılarında şehit düşen Kırıkhan’lı Özel Harekat Polis Memuru Gülşah Güler’in ismi verildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Nimet Batmaz ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Doğru ile birlikte Demokrasi şehidi Gülşah Güler’in baba evine bir ziyarette bulundular.
Başkan Yavuz, şehit Babası Hüseyin Güler’e 2 müjdeli haberi birden verdi. Önce Gündüz mahallesi Emirdağ Sokağın isminin Şehit Gülşah Güler Sokağı olarak değiştirildiği müjdesini verdi. Daha sonra Şehit ailesiyle birlikte Kırıkhan Sosyal tesislerine geçen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Vatanı için canını seve seve feda eden kahramanlarımızın ismini bir ömür boyu yaşatmak için ileriki günlerde hizmete girecek olan sosyal tesislerimize Demokrasi şehidimiz Gülşah Güler’in ismini vermiş bulunmaktayız. Bundan sonra Kırıkhan Belediyesi Sosyal Tesisinin ismi Kırıkhan Belediyesi Gülşah Güler Sosyal Tesisi olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Bu evlatlarımızın sayesinde vatanımız parçalanmıyor, ülkemiz dimdik ayakta duruyor. Şehidimizin ailesine bir kez daha halkım adına teşekkür ediyorum, kendilerinden Allah razı olsun. Böyle evlatlar yetiştirdikleri için ne kadar övünseler az. İnşallah şehidimizin şefaatine nail olurlar.” dedi.

_dsc8957

_dsc9101