KIRIKHAN BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

24.07.2015
KIRIKHAN BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

24.07.2015

İlçemizde son günlerde yaşanan Brucella hastalığı vakalarından dolayı yerel basında yer alan açıklamalara ilişkin Kırıkhan Belediye Başkanlığı Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi tarafından açıklama yapılmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusunda ilçemizde yer alan tüm gıda üretim ve satış yerlerinin denetimi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Resmi Gazete de yayımlanan 11.06.2010 tarih ve 27610 sayılı 5996 Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Gıda Mühendisimiz tarafından devam etmektedir.
Vatandaşlarımızın alışveriş yaparken markasız, seri numarasız ve son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satın almama konusunda hassasiyet göstermelerini ve bu tip ürünler satan işyerlerini belediyemize ait (0326) 344 10 59 numaralı telefona bildirmelerini önemle rica ederiz.
kirikhanlogosu

BİR YORUM YAZIN