20 Ağustos Pazar

KIRIKHAN BELEDİYESİ 2017 AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KIRIKHAN BELEDİYESİ 2017 AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
03.08.2017

Kırıkhan Belediye Meclisi 2017 Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ başkanlığında gerçekleştirildi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizin anısına saygı duruşu, istiklal Marşının okunması ve yapılan duaların ardından gündemdeki maddeler Meclis üyeleri ile birlikte müzakereler edildikten sonra oylanarak kabul edildi.

Toplantı sonunda Meclis üyeleri çeşitli konularla ilgili görüşlerini Başkan Ayhan YAVUZ ile paylaştılar.

Meclis toplantısına misafir olarak katılan TUV Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç Meclis üyelerine Kırıkhan Muayene istasyonu ile ilgili çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgilendirmede bulunarak; Kırıkhan’daki araçların muayenesiyle ilgili sorunların çözüme kavuşturulması noktasında sıkıntıların yakın bir zamanda sona ereceğini ve bu konuda sergilediği çabalardan dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür etti.

Başkan YAVUZ, Ağustos ayı belediye meclisi olağan toplantısına katılan, meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.